Skip to main content

Käymme säännöllisesti asiakkaiden kanssa keskustelua siitä, kuinka Prisma on liian suuri ja etäisyydet liian pitkiä nopeisiin pieniin ostoksiin. Olemme tätä asiaa täällä pohtineet ja miettineet, miten me tämän mielikuvan voisimme jotenkin muuttaa, sillä vaikka kiinteistön koko on kasvanut, niin itseasiassa lyhin etäisyys myymälään on säilynyt ennallaan tai jopa lyhentynyt.

Seppälän alueella työskentelee paljon ihmisiä ja tulevina vuosina henkilömäärät tulevat kasvamaan entisestään mm. Kauppakeskus Sepän myötä, joten meillä on tahtotila kehittää nopeaa ostamista sekä lounasruokavaihtoehtoja.

Nopeampia kaupassa käyntejä varten olemme kehittäneet uusia palveluja, kuten kassalinjan edessä sijaitsevan take away -pisteen jonka valikoimaa kehitämme koko ajan asiakaslähtöisempään suuntaan. Ajatuksena on tarjota nopeasti mukaan otettava lounas- tai eväskokonaisuus.

Tämän lisäksi palvelutorilta voi löytää kiinteähintaiset päivän lounaat lämpötiskiltä, sekä salaattibaarin, josta voit koota itse oman annoksesi. Myös entistäkin runsaampi valikoima paistopisteellä tarjoaa tuoreet, meillä paistetut herkut heti mukaan.

Edellä mainittujen rinnalla tarjolla on lisäksi koko 22000 tuotteen päivittäistavaravalikoima, josta löytyy varmasti tarpeita vaativampaankin makuun. Nopean ostamisen näkökulmasta kuitenkin pyrimme tuomaan myös yksikertaisia ja helppoja vaihtoehtoja ratkaisemaan lounastarpeet.

Ps. Lyhin reitti ostoksille on P-hallin kautta liukutasolla tai hissillä kauppakäytävään, josta pääset suoraan joko PT tai KT osastolle, tarpeen mukaan. Matkaa esim. take-away -tiskille ei tule pitkästi ja maksamisen pääset suorittamaan näppärästi vaikka pikakassan kautta.

 

Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä
#sinulleparasta #uusiprisma #kaydaanyhdessakaupassa

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila