Skip to main content

Asiakkaat ovat toivoneet meiltä yllätyksellistä valikoimaa ja nopeaa ostamista. Lähdimme tutkimaan tätä lounasasioinnin näkökulmasta.

Terveelliset lounasratkaisut, sekä mahdollisuus tehdä itse oma annos eri komponenteista, ovat nousseet suosituksi erityisesti nopean take-away lounaan merkeissä. Olemme testanneet miten nykyisen Seppälän tarjonnasta onnistuu salaattilounaan hankinta ja miten sen voisi sitten kenties hoitaa myös näppärämmin.

Kuten monista muistakin aiheista, myös salaattibaarista tuli ideakilpailussa paljon ajatuksia. Päätimme omien testien ja toiveiden myötä tarttua tuumasta toimeen ja etsiä tähän ratkaisun. Monissa tällä hetkellä markkinoilla olevissa salaattibaarimalleissa on hivenen haastava seurata tuotekohtaisia menekkejä, myyntiaikoja tai hygienia-asioita. Kyseessä ei ole mitään ns. kriittistä, mutta mm. nämä asiat ovat niitä syitä, miksi kaikki eivät halua ostaa salaattibaarista.

Etsimme ja löysimme uudenlaisen salaattibaarimallin, jossa nämä asiat ovat totuttua paremmin otettu huomioon ja tuomme sen nyt uuteen Seppälän Prismaan.

Tämä tulee tarjoamaan asiakkaille runsaan valikoiman eri herkkuja mieleisen salaatin rakentamiseen uudessa modernissa ja hygieenisessä esillepanossa, josta voi sitten nopeasti pyörähtää kohti itsepalvelukassan take-away pistettä, josta voi ennen maksua vielä kopata matkaan kylmän juoman tai muuta täydennystä lounaalle.

Tervetuloa tutkimaan salaattibaarin ja take-away -kalusteen tarjontaa uudessa Seppälässä, kun saadaan kauppa auki vapun alla.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila