Skip to main content

Uuden Prisman piha-alueelle on ladattu paljon odotuksia eri näkökulmista. Minä toivoisin, että piha on asiakkaalle mahdollisimman helppo ajaa ja liikkua, sekä tietysti näin ollen myös turvallinen. Jokin toinen instanssi taas saattaa ajatella olevan vielä tärkeämpää minkälaisia viheralueita ja virikkeitä saadaan. Joku haluaisi taas vain maksimoida pysäköintipaikat ja vielä sitä ja tätä ja tuota…

Pysäköintiruudut ovat meille tärkeitä ja niihin on toki panostettukin niin koon kuin määrän puolesta. Mutta kyllä kokonaisuudessa on hyvin tärkeää, että piha on hyvin opastettu, helppo liikkua ja selkeä asiakkaalle, tulipa tontille sitten autolla, pyörällä tai jalan. Joukkoliikenne tuo tontille myös väkeä ja pysäkiltä on tärkeä olla helppo ja turvallinen kävellä myymälään.

Paljon on asioita, joita tulee huomioida kun pihaa suunnitellaan. Uuden Prisman piha on suunniteltu toimimaan eri asiakasryhmille mahdollisimman mutkattomasti ja jokaisen reunakivenkin korko on pohdittu siitä näkökulmasta, että liikkuminen on sujuvaa, olipa alla sitten lastipyörä, mopo, auto, bussi tms.

Pitkät katoslinjat ja sulanapitoalueet pitävät pääkulkuväylät avoinna ja siistinä sään tuomista vaihteluista huolimatta ja kohtuullisen kuivin jaloin pitäisi päästä parkki-alueen eri nurkilta sisään. Lisäksi on tietysti parkkihalli käytössä, kun on oikein kylmä, kuuma tai taivaalta sataa vettä tai lunta.

Sen lupaan, että kaikkemme teemme, jotta pihan opastus ei ole punaisten lippusiimatöttöröiden varassa.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila