Skip to main content

Meiltä on toivottu erilaista yllätyksellisyyttä sekä valikoimaan että palveluun. On paljon erilaisia asioita, joita eri puolilla Suomea ja maailmaa on vähittäiskaupassa tehty, ja niihin me olemme myös perehtyneet. Aikomuksemme oli hankkia myymäläämme Euroopassa hyvin yleinen mehulinko, jossa tuoreista hedelmistä puristetaan mehua pulloon ns. itsepalveluperiaatteella. Hanke kariutui kuitenkin siihen, ettei laitetta ollut saatavilla Suomeen. Ehkä tämänkaltainen palvelu tulee vielä joskus tulevaisuudessa. Lähdimme siis hakemaan jotain toisenlaista tapaa yllättää asiakas.

Tutkimme kahvituoteryhmää, ja mitä sillä rintamalla olisi tehtävissä. Päätimme parantaa meiltä ostettavien kahvien valikoimaa ja täydentää myös ko. tuotealueen palvelua tuomalla asiakkaiden käyttöön kahvimyllyn, jossa pavuista voi jauhaa tuoretta kahvia oman maun mukaan.
Testasimme myös testiryhmällä, miten tämä onnistuu nykyisessä myymälässämme, ja kuinka uuteen myymäläämme kaavailtu uusi mylly olisi parempi kuin nykyinen kotikonsteihin perustuva malli.

Uudessa Prismassa on kahvin ystäville luvassa paras valikoima ja palvelu!

Terveisin,
Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila