Skip to main content

Tuomme kaupassa käynnille täysin uuden ulottuvuuden helppouden näkökulmasta. Oletko haaveillut siitä, että esim. juhlapyhän alla ostosten ollessa keskimäärin vähän totuttua suuremmat, joku muu kerää ne sinun puolesta ja voit vain saapua paikalle ja kopata kassit kantoon kaupan takaovelta?

Uuden Prisman takapuolelle Vasarakadun varteen on rakentumassa täysin uusi palvelukokonaisuus, jossa ajat auton parkkiin ovelle, kävelet tuulikaapista sisään, nappaat ostokset kantoon, kävelet takaisin autolle ja matka jatkuu. Ei enää pitkiä kävelymatkoja tai ostosten pakkausta. Me teemme kaiken puolestasi. Tämä on uuden Prisman Kauppakassi-palvelu.

Seppälän palvelu tulee erikoistumaan kauppakassin noutopalveluun. Toki meiltä hoidetaan myös kotitoimitukset, mutta tilat ja asiointipuitteet on suunniteltu toimimaan sujuvasti erityisesti noutamisen näkökulmasta. Pohdimme parhaillaan palvelun hinnoittelua, joka varmistuu tässä lähiviikkoina, mutta esim. noutopalvelussa tulemme joka tapauksessa puhumaan muutamasta eurosta per tilaus. Kotiin toimitettaessa käytämme yhteistyökumppania, joka tuo hivenen lisäkustannusta, mutta kaikissa olosuhteissa pidämme kustannustason kohtuullisena. Palvelun hinnoittelusta en näe tulevan ongelmaa sen käytölle. Pikemminkin luottamus tuotteiden laatuun on kriittinen kohta, johon tulemme kiinnittämään huomioita erityisesti.

Tulemme aina keräämään tuoreimmat ja laadukkaimmat mahdolliset tuotteet. Esim. hedelmissä ja vihanneksissa tai muissa tuoretuotteissa ei tule olemaan sitä ongelmaa, että keräisimme ostoksiin heikkokuntoisia tai huonolla päiväyksellä olevaa tavaraa. Valitsemme aina tuoreimman ja laadultaan parhaan. Jos tuotteelle on saatavuusongelmia, vaihdamme sen asiakkaan halutessa korvaavaan tuotteeseen.

Kauppakassin palveluajat ovat olleet perinteisesti kaupan aukioloaikojen puitteissa. Nyt kun aukioloajat laajenivat, olemme pistäneet mietintämyssyt päähän ja pohdimme onko kauppakassi avoinna myös uusien laajempien aukioloaikojen puitteissa. Tämäkin selviää tässä lähiviikkojen aikana.

Kauppakassin on tarkoitus tuoda siis täysin uusi ostamisen muoto kaupunkiin. Helpoin, koko valikoima, halvin hinta, paras laatu, takaovelta noudettuna, sinulle sopivana ajankohtana ja hyvällä palvelulla.

Tervetuloa kokeilemaan uutta kauppakassia, kun saadaan kauppa auki vapun seutuvilla!

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila