Skip to main content

Testiryhmä lomailee

Uuden Prisman suunnittelun alkumetreillä otettiin asiakkaat mukaan kehittämisprosessiin, josta saatiin 10000 erilaista ideaa ja ajatusta, mikä tekee uudesta Prismasta parhaan juuri sinulle. Tämän prosessin vuorovaikutteisuuden varmistamiseksi loimme testiryhmän ja testasimme asiakkaiden ideoita käytännössä, jotta ne voitaisiin mahdollisesti toteuttaa uudessa Prismassa.

Testiryhmä testasi liki 50 eniten toivottua ideaa. Testailu oli meille iloinen yhteinen asia ja puhtia lisäsi se, että saimme aktiivisen vuorovaikutuksen asiakkaisiimme. Someen kertyi yhteensä yli 4500 asiakaskommenttia avausviestinnän aikana ja YouTube:ssa viestintä osoittautui odotettua aktiivisemmaksi. Uuden Prisman myötä olemme tavoittaneet Keskimaan Prismat Facebook-tilin välityksellä yli 7 miljoonaa kontaktia, joka on luonut vakiintuneen aktiivisen vuoropuhelun asiakkaidemme kanssa. Tämä on mahdollistanut meille ketterän ja reaaliaikaisen tavan reagoida asiakaspalautteisiin, sekä informoida ajankohtaisista tapahtumista. Asiakkaan arjen helpottaminen inspiroi meitä uusiin kokeiluihin ja tarjoaa jotain erityistä juuri sinulle.

Vaikka tämä testaamisvaihe oli meistä kiva ja opetti paljon sosiaalisen median maailmasta, on testiryhmä nyt ansaitusti lomalla. Meidän on nyt aika jatkaa ideointia seuraavaan kantavaan teemaan #sinulleparhaan Prisman viestinnässä.

Hyvää kesää!

Terveisin,
Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila