Skip to main content

Foodie-sovellus on ollut jo vuosia olemassa ja edelleen sen tunnettavuus on kohtuullisen matala. No mikä se sitten on? S-ryhmä on yhteistyössä Foodien kanssa rakentanut kaikilla eri alustoilla toimivan sovelluksen, jolla voi selata ruoan hinta- ja valikoimatietoa yksiköittäin.

S-ryhmä on ainoa toimija, jolla kaikki hinnat ovat aina avoimesti esillä verkossa ja valmiina vertailtavaksi vaikka viivakoodien avulla. Sovelluksen tarkoitus on lisätä avoimuutta ja läpinäkyvyyttä tuotteiden hinnoittelussa sekä mahdollistaa ruoan ostamisen verkossa, esimerkiksi uuden Prisma Seppälän Kauppakassi -palvelussa.

Asiakkaat toivoivat meiltä paljon erilaisia pieniä kaupassakäymistä helpottavia asioita, kuten sähköistä ostoslistaa, jossa tuotteet olisivat kohtaamisjärjestyksessä sekä ideoita ja apua ruoan laittoon erilaisten ajankohtaisten reseptien avulla. Foodie on juuri tätä. Lisäksi yhdeksi eniten ehdotetuksi asiaksi nousi tuotteen sijaintihaku, jolla voisi paikantaa tuotteen sijainnin kaupan sisällä. Tuotehaku-ominaisuutta on alettu kehittämään osana Foodieta ja toivottavasti Prisma Seppälä pääsee pilotoimaan tätä!

Foodie tarjoaa hyvin toimivan sovelluksen kauppalistan tekemiseen. Tuotteita voi käydä läpi tuoteryhmittäin tai yksitellen. Tämän lisäksi sovelluksella voi myös selata tuhansia ajankohtaisia ruokareseptejä ja lisätä raaka-aineet suoraan ostoslistalle. Hinta- ja valikoimainformaatiot ovat aina ajankohtaisia.

Kun Kauppakassi-palvelu käynnistetään Prisma Seppälässä, ostoksien tekeminen tapahtuu sovelluksen kautta. Tuotteet voi valita ostoslistalle helposti joko käsin valitsemalla tai klikkaamalla suoraan resepteistä. Tämän jälkeen tuotteet tilataan itselle omaan Prismaan ja valitaan itselle sopiva noutoaika. Testiryhmä on tällä viikolla tutustunut Foodien käyttöön paremmin ja tehnyt hyvän opastusvideon tämän käyttämisestä. Kaikki me suosittelemmekin sovellusta arjen helpottajana! Verkkokauppaa odottaessa voit tutustua Seppälän valikoimaan jo nyt!

Terveisin,
Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila