Skip to main content

Viime viikon vaihteessa saatiin päätökseen ns. virallinen osuus uuden Prisma Seppälän ideointivaiheesta, jossa te saitte kertoa meille, mistä on ”sinulle paras Prisma tehty”. Ajatuksia, ideoita ja mietteitä saatiin kasaan yli 2000! Uusi Prisma koetaan selvästi tärkeäksi ja sen toimintoihin, palveluihin ja tarjontaan halutaan vaikuttaa.

Olemme tällä viikolla koostaneet ajatuksista erilaisia aihekokonaisuuksia ja tämä työvaihe on ollut erittäin mielenkiintoinen ja antoisa, sillä antamienne ideoiden pohjalta pääsemme vielä aidosti vaikuttamaan osaan uuden Prisman kokonaisuutta.

Olemme nyt käyneet läpi kaikki ideat ja ensi viikosta alkaen tulen kirjoittamaan blogissa yhdestä teemasta kerrallaan ja avaamaan teille, miten me tulemme huomioimaan kyseisen aihepiirin toiveita. Lisäksi tulemme testiryhmällä testaamaan osan saaduista ideoista käytännössä joka tiistai ja torstai. Seuraa testiryhmän testitiistain ja -torstain ”laboratoriotouhuja” ja huumorilla höystettyjä kokeiluja. Näin me haluamme varmistua siitä, miten saatu idea toimii tai ei toimi käytännössä.

On ilo viedä Uusi Prisma Seppälä -hanketta eteenpäin yhdessä teidän kanssa, kun aloitus oli näin vauhdikas jo ideointiosuuden puitteissa. Haluan esittää lämpimät kiitokset kaikille ideansa ja toiveensa jättäneille! Ideakisan voittaja tullaan julkaisemaan lähiaikoina. Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä hashtageilla #sinulleparasta, #uusiprisma, #testiryhmä ja #keskimaa sekä tietysti omilla verkkosivuillamme osoitteessa www.sinunetusi.fi/uusiprisma.

Terveisin,

Mikko

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila