Skip to main content

Pullonpalautus on paikka, jossa on poikkeuksetta ollut epämukavuustekijöitä. Epämukavat hajut, sokerinestettä pinnoilla, likaiset kädet, märät muovipussit, erikoiset lasipullot, epäkunnossa oleva palautuskone… onhan niitä.

Me lähdimme suunnittelussa siitä, että yksi ongelma kerrallaan tulee voida ratkaista uudessa myymälässä. Valitsimme nopeimman mahdollisen ja toimintavarmimman palautuskoneen. Tämä uusi kone ei enää lainkaan pyöritä tölkkejä vaan se tunnistaa tuotteen heti 360 asteisella lukijalla, kun tuote sijoitetaan koneen suulle. Tämä parantaa koneen toimivuutta merkittävästi. Lisäksi koneen kapasiteettia on kasvatettu nykyisiin laitteisiin nähden lisäsäiliöillä.

Alueelle on myös tuotu monipuolisesti eri kierrätysjätteelle omat säiliöt, kuten lamput, paristot, loisteputket, kodin pienet sähköromut, puhelimet, mustekasetit, metallit, paperit, lasit, pahvit jne. Alueelle voi palauttaa kaikki kodin tyypillisimmät jätteet yhdellä kertaa. Keväällä 2016 ABC-alueelle valmistuu myös isompi kierrätyspiste.

Erilaiset kierrätysjakeet tulevat näillä näkymin vain lisääntymään ja me haluamme tehdä tämän asian asiakkaalle helpoksi. Mikäli uusia jakeita tulee jatkossa, meillä on kapasiteettia ottaa myös uusia jakeita vastaan.

Paremman pullonpalautuksen puolesta,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila