Skip to main content

Prismassamme asioi vuosittain hieman reilut kolme miljoonaa asiakasta. Wc- ja lastenhoitotilat koskettavat suurta joukkoa asiakkaita ja ne tulee mitoittaa ja sijoittaa oikein, jotta ne palvelevat asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen saanut paljon palautetta nykyisen Prisma Seppälän pienistä, nuhjuisista ja hämäristä wc-tiloista, jotka ovat toisinaan olleet myös epäsiistit. Selityksenä jälkimmäiseen on se, että tilojen kokoluokka on vuosien saatossa jäänyt laajennuksista huolimatta auttamatta pieneksi. Uudessa Prismassa lisäämme wc-tilojen kapasiteettia ja sijoitamme asiakkaiden toiveesta myös yhden myymälän sisäpuolelle. Ajatuksena on palvella esimerkiksi perheasiakkaita, joilla saattaa olla hetki, että perheen pienimmille tulee tarve käydä vessassa kesken kauppareissun.

Uuden Prisman wc-alue sijoittuu -1 kerrokseen liukutason päähän, jossa on keskitetty iso wc alue. Molemmissa kerroksissa on lastenhoitohuoneita sekä liikuntarajoitteisille asiakkaille omat tilat. Edistyksellistä, sekä myös nykyaikaa on myös se, että siirrymme Prismassa täysin vedettömiin pisuaareihin, joiden avulla säästämme paljon vettä. Tilat varustellaan riittävällä määrällä käsienkuivausautomaatteja. Pohdinnassa on sähköiset ilmakuivaimet, mutta niiden epähygieenisyyden ja melun takia asia on vielä mietinnässä.

Nykyisessä Prismassa asiakkaiden käyttöön on yhteensä 16 wc-pönttöä tai pisuaaria ja 9 käsienpesupistettä. Uudessa Prismassa tulee olemaan yhteensä 23 wc-pönttöä tai pisuaaria ja jopa 27 käsienpesupistettä.

Helppoutta on tarjolla ostosten lisäksi myös tälläkin rintamalla 🙂

Terveisin,
Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila