Skip to main content

Pitkään odotettu uusi Prisma Seppälä on saanut jo rungon pystyyn ja sisätyötkin etenevät kovaa vauhtia. Tämä hanke on kovin odotettu, niin henkilökunnan kuin asiakkaiden taholta. Onhan kyseessä lähes legendaarinen Prisma Seppälä, Suomen ensimmäinen Prisma, joka avattiin joulukauppaan 1972. Ensimmäisestä päivästä alkaen on Seppälässä vaalittu Prisman tärkeimpiä kulmakiviä, tuottaa omistajille palveluja ja etuja. Tästä pidämme kiinni myös jatkossa.

Olemme asiakasta varten ja teemme kaiken ollaksemme ”hyvä mutta halpa” hypermarket. Halvin hinta, laajin valikoima, helpoin asiointi sekä päivittäinen luotettava tekeminen tasalaatuisen toiminnan eteen ovat niitä asioita, joilla toiminta on saavuttanut merkittävän jalansijan Keskisuomalaisten kotitalouksien kantaostopaikkana.

Nyt olemme kääntämässä uutta lehteä Seppälän historiassa. Paljon on tehty taustatyötä sen eteen, että uusi Prisma täyttää sille asetetut odotukset. Suunnittelun pohjana on ollut kolme näkökulmaa: Asiakkaille ennennäkemättömän helppo ja sujuva asiointikokemus, henkilökunnalle optimaaliset tilat toiminnan tehokkaaseen ylläpitämiseen mahdollistaen halvan hintatason sekä järkevät ratkaisut investoinnin näkökulmasta.

Projekti etenee suunnitellussa aikataulussa ja ennen joulua saadaan taloon lämmöt ja tekniikkaa muutoinkin päälle. Siitä sitten hiljalleen alkaa sisätiloissa kaupallinen ilme muodostumaan ja kalusteitakin päästään jo asentamaan heti vuodenvaihteen jälkeen. Hanke etenee kohti ensi kesän avausta hyvää vauhtia.

Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan asiakkailta kommentteja ja toiveita siitä, mitä uudessa Prismassa tulisi olla, jotta se tarjoaa tavoitteemme mukaisesti sinulle parasta. Tähän liittyen käynnistämme nyt syyskuun lopussa ideakilpailun. Tulemme testaamaan omasta henkilökunnasta koostetulla Prisman testiryhmällä asiakkailta tulleita ideoita omintakeisin, mutta ammattimaisin ottein. Parhaat ideat tulevat löytämään tiensä uuteen Prismaan.

Seuraa Testiryhmää somessa ja osoitteessa sinunetusi.fi/uusiprisma. Tervetuloa mukaan tekemään #sinulleparasta!

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila