Skip to main content

Yllätyksellistä valikoimaa, sujuvampaa asiointia sekä ideoita kotikeittiöihin uuden Prisman palvelutiskiltä.

Olemme saaneet teiltä satoja ajatuksia uuden Prisman palvelutiskin valikoimiin, ajankohtaisuuteen sekä varsinaiseen palveluun ja osaamiseen liittyen.

Palvelutiski suomalaisessa vähittäiskaupassa näyttelee valtaväestölle varsin pientä roolia. Tällä hetkellä Seppälän Prisman päivittäistavaramyynnistä noin 4% muodostuu palvelutiskin tuotteista. Syitä pieneen osuuteen voi olla monia: palvelutiski voidaan mieltää kalliiksi, ostaminen ei ole riittävän helppoa tai asiakkaalla saattaa olla kynnys tulla ostoksille, jos ei omasta mielestään tunne tuotteita riittävän hyvin. Yksi syy voi myös olla liian tavanomainen, ei riittävän herätteellinen valikoima tai esillepano.

Olemme uudessa Prismassa ottaneet sekä valtaisan asiakastoiveiden määrän että omien kokemustemme myötä tavoitteeksi tehdä palvelutiskiltä ostamisen mahdollisimman helpoksi. Olemme päättäneet lisätä palvelutiskiin pituutta kolmanneksen: nykyinen tiski on 13m, kun uusi tulee olemaan 20m pitkä. Tämä mahdollistaa uusien tuotekokonaisuuksien sekä erikoisempien kausituotteiden tarjoaman perusvalikoiman rinnalle. Tulemme jatkossa panostamaan osaamiseen kehittämiseen ja koulutamme henkilökuntaa entistäkin osaavammaksi tiimiksi. Osaamisen lisäksi tulemme kiinnittämään jatkossa huomioita erityisesti palvelun sujuvuuteen oikea-aikaisella miehityksellä sekä modernilla vuoronumeropalvelulla.

Pyrimme siihen, että uudessa Prismassa palvelutiskiltä saa laajan valikoiman lisäksi myös pieniä vihjeitä ruoanvalmistukseen sekä perusraaka-aineiden käsittelyvinkkejä, jotta jokainen kotikokki voi varmistua onnistuneesta ruoanlaittoelämyksestä omassa keittiössään.

Palvelutiski tulee olemaan uudessa Prismassa päivittäistavaraosaston sydän, johon panostamme jatkossa paljon. Uudet puitteet mahdollistavat oman savustuksen kalalle sekä eri lihoille ja pienimuotoinen oma keittiö erikoisuuksien räätälöimisen.

Kokonaisuudessa pidetään kuitenkin huolta siitä, että kaikki tapahtuu ns. Prismamaisen tehokkaasti, joka varmistaa myös halvan hintatason. Gourmet ”näpräilyyn” ei ole tarkoitus ryhtyä, vaan taata se, että meiltä löytyy laadukkaat, ajankohtaiset tuotteet sujuvasti ja halvalla. Päälle vielä ripaus ammattitaitoista ja iloista Prisma-palvelua!

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila