Skip to main content

Harva hotelli onnistuu valloittamaan asiakkaidensa sydämet niin totaalisesti kuin Solo Sokos Hotel Paviljonki. Kesällä 2012 avattu hotelli on lähtenyt rakentamaan omaa tarinaansa ensimmäisestä ovien avauksesta lähtien, singahdettuaan maamme hotellikartalle tavalla, joka etsii vertaistaan.  

Solo Sokos Hotel Paviljongin suunnittelussa ja rakentamisessa lähdettiin alusta alkaen tekemään ainutlaatuista kokonaisuutta. Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongin yhteyteen haluttiin rakentaa hotelli, joka erottuu selkeästi edukseen tavanomaisesta hotellitarjonnasta sekä sisustuksellaan että palveluillaan.

Solo Sokos Hotel Paviljongin paikka asetti alusta alkaen laatuvaatimukset korkealle: Lutakko on Jyväskylän helmi, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla urbaani kaupunkimiljöö, Keski-Suomen matkailullinen keskus, luonnon läheisyys ja savupiipputeollisuuden historia.

Hotellin rakentamisen käynnistymisen alla Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja Leo Potkonen totesi, että kyse on äärimmäisen tärkeästä investoinnista, joka tekee Paviljongista Suomen kiinnostavimman messu- ja  kongressikeskuksen. Samaisessa tilaisuudessa kaupunginjohtaja Markku Andersson intoutui toteamaan, että  vastaavia panostuksia kokous- ja kongressitoiminnan kehittämiseksi ei tehdä missään muualla Kehä 3:n ulkopuolella. ”Kyseessä on valtava kehitysloikka, jolla Paviljonki nousee tapahtumakeskuksena jopa kansainväliseen mittaluokkaan”, kaupunginjohtaja kehaisi.

Solo Sokos Hotel Paviljonki on alusta lähtien kerännyt erinomaista palautetta asiakkailtaan. Tästä hyvä osoitus on menestyminen maailman suosituimman sosiaalisen median matkailusivuston TripAdvisorin Suomen Travellers Choice Top 25 –listalla, joka perustuu yksinomaan hotellivieraiden omiin kokemuksiin ja arvioihin. Vuonna 2014 Paviljonki rankattiin TOP-listalla sijalle 3 ja vuonna 2015 sijalle 7. Kiitosta hotelli on saanut muun muassa ystävällisestä palvelusta, erinomaisesta aamiaisesta sekä yksilöllisestä tunnelmasta. 

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie