Skip to main content
Keskimaa 100 vuotta

Onnekkaita omistajia

Kirjoittaja: 18.5.201512 heinäkuun, 2019Ei kommentteja

Keskimaan omiin julkaisuihin on ollut tapana tehdä juttuja perheistä ja henkilöistä, jotka ovat asiakasomistajaksi liittyessään ylittäneet tietyn rajapyykin. Tässä muutamia tarinoita lyhennettynä.

Vuoden 2002 lokakuussa ylitettiin 70 000:n asiakasomistajan raja, kun karstulalainen Jarno Saarinen täytti liittymiskaavakkeensa. Perheeseen kuului myös avovaimo Elina Hokkanen sekä viisi lasta, joista vanhin oli 13-vuotias ja nuorin muutaman viikon ikäinen. Keskimaa palkitsi perheen hemmotteluviikonlopulla, johon kuuluu yöpyminen Sokos Hotel Alexandran sviitissä, illallinen Fransmannissa sekä hoitoja, palveluja ja hellimisiä Sokoksella.

 –  Ihana joululahja. Näin isossa porukassa on aina rahat tiukassa, eikä siksi hemmottelulomaa tulisi itse hommattua. Jo pelkästään hotellissa yöpyminen on meille uusi kokemus, perhe ilakoi.

——-

80 000

Keskimaan 80 000. asiakasomistaja marraskuussa 2004 oli Jyväskylään avovaimonsa Jonna Järven kanssa muuttanut Jari Leppäkumpu. Työn perässä tapahtuneen muuton jälkeen yksi ensimmäisistä asioista oli liittyminen Keskimaan asiakasomistajaksi.

– S-ryhmän palveluja olemme käyttäneet pienestä pitäen. Keskittäminen kannattaa, pariskunta totesi.

Onnittelukukkien lisäksi Jarille ja Jonnalle luovutettiin S-ryhmän lahjakortteja 500 euron edestä. Lisäksi he pääsivät ystäväpariskunnan kanssa opastetulle kierrokselle Keskimaan ravintoloihin.

– Tähänkin asti ollaan menty S-ryhmän paikkoihin, mutta nyt meistä tulee fanaattisia keskittäjiä, Jari Leppäkumpu ennusti.

——-

90 000

Vaajakoskelainen Tuomas Tyynelä palkittiin lahjakortilla sekä Sokoksen pukeutumisneuvojan tapaamisella 90 000. asiakasomistajana marraskuussa 2006.

Keskimaan jäsenyys tuli kolmen tytön isälle ajankohtaiseksi elämänmuutoksen myötä. 

– Tämä järjestelmä on ihan ylivoimainen muihin verrattuna. Keskimaassa on muutenkin hoidettu asiat järkevästi, esimerkiksi logistiikka on toteutettu viimeisen päälle.

Timanttiporaajana työskennellyt Tuomas oli nähnyt Keskimaan myös toisenlaisesta näkökulmasta: yksi hänen edellisen vuoden työkohteistaan liittyi Kangasniemen S-marketin laajennukseen.

———

100 000

Keskimaan 100 000. asiakasomistaja elokuussa 2009 oli äänekoskelainen Mikko Aho, joka asuinkumppaninsa Katariina Koivun kanssa kukitettiin ja palkittiin elokuun lopussa.

– Jäsenhakemuskaavake oli kotona pöydällä parisen viikkoa odottamassa, että ottaisin sen mukaan kauppaan. Olipa hyvä, että olin huonomuistinen, Mikko totesi tuoreeltaan kuultuaan hyvästä onnestaan.

Hänelle asiakasomistajuus tuli ajankohtaiseksi Äänekosken uuden S-marketin myötä.

– Minulle talo oli tavallaan tuttu jo ennakkoon, sillä olin tekemässä sinne laatoituksia, rakennusalalla työskentelevä tuore asiakasomistaja kertoi.

———

110 000

Keskimaan 110 000. asiakasomistaja oli kokki-opiskelja Emmi Siekkinen, jolle ensimmäiseen omaan kotiin muuttaminen toi mukanaan asiakasomistajuuden vuoden 2011 lopulla.

– Laskin menojani ja huomasin, että vaikka rahaa ei ole paljoa käytössä, alimpaan bonusprosenttiin pääsen joka kuukausi. Lisäksi S-Etukortilla saa monista tuotteista etuja heti kassalla. Kun on pakko seurata hintoja, on aika loogista käyttää myös kauppoja, jotka ovat edullisimpia. Prismassa ja S-marketissa on halvemmat hinnat kuin muualla, kesätyöstä Keskimaan ravintolassa haaveillut Emmi perusteli. 

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie