Skip to main content

S-mobiili on helppokäyttöinen älypuhelinoivallus, jossa yhdistyvät kaikki osuuskaupan omistajuuden edut täydennettynä mobiilipankilla. Keskimaan omistajista oli marraskuun lopussa 11,23 % ladannut ja ottanut käyttöön S-mobiilin. Omistajamäärään suhteutettuna Keskimaan omistajat ovat Pirkanmaan Osuuskaupan sekä Osuuskauppa HOK-Elannon jälkeen kolmanneksi innokkaimpia S-mobiilin käyttäjiä. Määrä kasvaa sitä mukaa, kun tietoisuus S-mobiilin sisällöstä ja eduista lisääntyy.

S-Pankki kehittää voimakkaasti digitaalisia palveluja, tähdäten rohkeasti Suomen parhaaseen digitaaliseen pankkipalvelukokemukseen. Hyvällä tiellä ollaan, sillä S-mobiili on saanut kansainvälistäkin tunnustusta: viime keväänä se voitti Contactless & Mobile Awards –kilpailun, ollen ainoa suomalainen yritys koko kisan voittajien joukossa.

S-Pankki tarjoaa osuuskaupan omistajille sähköisten palvelujen rinnalla maan laajimman kivijalkaverkoston. Keskimaan alueella S-Pankin asiointipisteitä ovat kaikki myymälät. Täysiverisiä asiakaspalvelupisteitäkin on useita: Keljon, Palokan ja Seppälän Prismoissa, Sokoksella sekä S-marketeissa Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvella, Viitasaarella ja Äänekoskella.

S-Pankki korvasi säästökassat

S-Pankki aloitti toimintansa vuoden 2007 lopulla. S-ryhmässä syntyi päätös oman pankin perustamisesta, kun osuustoimintalain muutokset tekivät satavuotisen säästökassatoiminnan mahdottomaksi. Lainmuutos lopetti säästökassat, joiden tilalle olisi voitu tarjota ainoastaan rajoitettuja asiakastilejä. S-ryhmässä tälle linjalle ei haluttu lähteä, sillä se olisi selkeästi heikentänyt omistajien palvelua. Oman kauppapankin perustaminen jäi siis käytännössä ainoaksi, omistajille yhä monipuolisempia palveluja ja etuja tuottavaksi vaihtoehdoksi. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana S-Pankin palvelut ovatkin kehittyneet huimasti.

 

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie