Skip to main content

Pidimme pari viikkoa sitten koko henkilökunnan palavereja Keljon ja Palokan Prismoissa. Meillä oli keskusteltavana monta asiaa, jotka liittyivät meidän työporukan yhteiseen tekemiseen.

Puhuimme tavoitteistamme ja siitä, kuinka ne tulemme saavuttamaan. Totesimme yhdessä, että kaiken perustana on toistemme arvostus ja kohtaaminen arjessa. Numeraaliset tavoitteet ovat toki tärkeitä, mutta tämän lisäksi tarvitsemme lisäksi yhteisen päämäärän, jonka toteutumisen eteen teemme töitä päivittäin. Löysimme sellaisen päämäärän yrityksemme arvoista. Haluamme, että arvomme näkyvät meidän toiminnassamme päivittäin. Emme halua ”olla pelkästään täällä töissä”, vaan tavoitteemme on olla yhteen hitsautunut joukkue, joka tekee töitä saavuttaakseen yhteisen päämäärän.

Asiakkaat, vastuu ihmisistä ja ympäristöstä, sekä uudistuminen ja tuloksellisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Olennainen kysymys onkin, miten Sinun arvomaailmasi kohtaa osuuskauppamme arvojen kanssa? Löydätkö siitä jotakin itsellesi sopivaa? Luulenpa, että löydät. Tämä on usein asia, jota emme tule arjessa juuri miettineeksi. Sen lisäksi, että taloudellinen hyöty tuloksellisesta ylijäämästä jää paikallisesti maakuntaan, meidän on melko helppo löytää yhteys omien arvojemme ja osuuskaupan arvojen välillä. Ja mikä parasta, tämän yhteyden löydyttyä, suurin hyötyjä tästä kaikesta olet Sinä, arvoisa asiakkaamme.

KESKIMAAN ARVOT

Olemme asiakasta varten.
Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä.
Uudistamme jatkuvasti toimintaamme.
Toimimme tuloksellisesti.

 

Kohtaamisiin Keljon ja Palokan Prismoissa,

Tommi Viitanen
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

Tommi Viitanen

Kirjoittaja Tommi Viitanen

Lisää kirjoittajalta Tommi Viitanen