Skip to main content

Tässä juttusarjassa esittelemme Mestarin Kukan työntekijöitä.

Laura edustaa kukkakauppamme tuoreinta osaamista. Laura on valmistunut puutarhuriksi vuonna 2015 ja floristiksi 2017 Oulun seudun ammattiopistosta Kempeleen yksiköstä. Mestarin Kukassa Laura aloitti 2016 ensin harjoittelijana. Kukat ja luonto ovat viehättäneet Lauraa jo pienestä asti, äidin kukkapenkki ja papan kanssa tehdyt voikukkaseppeleet ovat varhaisimpia muistoja kasvi-innostukseen liittyen. Erityistä lempikukkaa Laura ei osaa mainita, mutta keltainen väri viehättää eniten.

Työssään eniten Laura nauttii käsillä tekemisestä ja siitä, että aina tulee jotakin uutta: uusia kasveja ja trendejä, kukka-ala on alati muuttuva. Laura on innokas viherkasvisisustaja. Hänen kimppakotinsa pienet neliöt ovatkin tehokäytössä kasvien suhteen. Lauran muihin harrastuksiin kuuluvat mm. suppailu ja pleikkarilla pelaaminen.

Laura on erittäin asiakaspalveluhenkinen ja hänen hyväntuulisuutensa tarttuu niin asiakkaisiin kuin työtovereihin. Laura kokeekin löytäneensä mieleisen alan ja on viihtynyt Mestarin Kukassa erinomaisesti.

Tytti Hämäläinen

Kirjoittaja Tytti Hämäläinen

Lisää kirjoittajalta Tytti Hämäläinen