Skip to main content

Milloin viimeksi autoit pyyteettömästi ventovierasta ihmistä kadulla, kun huomasit edellä kulkevan pudottavan käsineensä maahan? Tai autoit iäkkäämmän kulkijan turvallisesti kadun yli? Muistatko? Vaikutit myönteisesti jonkin ihmisen elämään. Tuotit tuohon kohtaamiseen jotakin arvokasta. Miltä se tuntui? Luulenpa, että aika hyvälle. Hyvän tekeminen tuo hyvää mieltä teon kohteelle, mutta se tuo myös paljon lisää merkityksellisyyttä omaan elämään. Se vahvistaa omaa hyvinvointia.

Me täällä Prismassa uskomme vahvasti hyvän tekemiseen. Uskomme, että hyvä fiilis tarttuu. Tätä varten meillä on Keljon Prismassa käytössä ”hyvän mielen taulu”, johon voi laittaa kiitoksia ja kehuja työkaverille, joka on tehnyt hyvää muille. Palokassa puolestaan äänestetään joka kuukausi ”kuukauden positiivaria”: henkilöä, joka on tuonut erityisen hyvää mieltä asiakkaille ja työkavereille. Haluamme tällä tavalla tuoda hyviä tekoja näkyväksi meidän työyhteisössä.

Ai miksikö? Koska hyvinvointi on meille tärkeää. Meidän mielestä töissä pitää olla kivaa. Yksi parhaista tavoista vahvistaa omaa fiilistä ja hyvinvointia on toisten auttaminen. Haluamme tehdä hyviä juttuja toisille, koska uskomme, että todellisuus on sellainen, kun sen itse miellämme. Uskomme vahvasti myös siihen, että hyvä fiilis näkyy myymälässä. Iloinen tervehdys tai hymy saa toisen hyvälle mielelle. Haluamme asiointikokemuksen olevan kaikin tavoin miellyttävä.

Kohtaamisiin Keljon ja Palokan Prismoissa,

Tommi Viitanen
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

Tommi Viitanen

Kirjoittaja Tommi Viitanen

Lisää kirjoittajalta Tommi Viitanen