Skip to main content

Mitä ymmärrämme hyvinvoinnilla? Onko se sitä, että harrastaa liikuntaa ja yrittää syödä mahdollisimman terveellisesti?  Vai sitä, että ei murehdi joutavia? Monesti kuulee puhuttavan psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista lisättynä ihmisen sosiaalisilla tarpeilla. Hyvinvointi on hyvin kokonaisvaltainen kokemus.

Me täällä Keljon Prismassa olemme päättäneet panostaa myös hyvinvoinnin fyysiseen puoleen. Olemme saaneet asialle innokkaan puolestapuhujan: Heikin meidän käyttötavaraosastolta. Heikki on ottanut asiakseen viime syksystä lähtien meidän liikuttamisen. Olemme päässeet kokeilemaan Heikin johdolla useita eri lajeja: kahvakuulatreenejä, salibandyä, kuntosaliharjoittelua ja kehonhuoltoa. Juoksukouluakin on ollut tarjolla halukkaille. Erityisen suosittuja ovat olleet Heikin keppijumppatuokiot työn ohessa. Liikunnan riemua on koettu monella tavalla työpäivän aikana ja sen jälkeen.

Mutta mikä tekee tästä erityisen merkityksellistä? Tämä kaikki perustuu omaan innostukseen ja haluun tuottaa muille hyviä fiiliksiä eri liikuntalajien parissa. Kiitos Heikki! Uskon, että tämä on samalla lisännyt yhteenkuuluvuuden tunnetta meidän työporukassa. Samalla on tullut hoidettua tuota hyvinvointiin kuuluvaa sosiaalistakin puolta. Puhumattakaan siitä, että moni on saanut uutta puhtia liikkumiseen ja päässyt tutustumaan ohjatusti uusiin liikuntamuotoihin.

Mitä asiakkaamme tästä sitten hyötyvät? Paitsi että liikunta lisää työssä jaksamista, se tuo myös hyvää mieltä ja virtaa niihin lukuisiin asiakaskohtaamisiin, joita meillä päivittäin tapahtuu. Kiireenkin keskellä jaksamme palvella asiakkaamme viimeisen päälle hyvin. Haluamme panostaa siihen, että kaikki kohtaamisemme myymälässä ovat iloisia ja hyvää mieltä tuottavia.

Kohtaamisiin Keljon ja Palokan Prismoissa,

Tommi Viitanen
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

Tommi Viitanen

Kirjoittaja Tommi Viitanen

Lisää kirjoittajalta Tommi Viitanen