Skip to main content

Näin päättyi minun urakkani kesäsomettajana. Kyseiset kaksi viikkoa meni todella nopeasti, tuntuu itse asiassa että vastahan olin ensimmäistä päivää töissä. Tämä kesätyöjakso vastasi odotuksiani.

Joka päivä on ollut jotain tehtävää, joko pientä tai sitten vähän suurempaa. Ensimmäisellä viikolla kuvasimme toisen kesäsomettajan, Pinjan kanssa videon, mitä keskustassa voi tehdä. Se oli itse asiassa todella hauska projekti! Lisäksi kävimme tutustumassa Sokos hotelleihin, ja otimme niistä kuvia. Instagramiakin tuli päiviteltyä jonkun verran, ei ehkä aivan fiksuimmilla kuvilla, mutta kuitenkin. Tutustuimme myös ensimmäisellä viikolla Kristiinaan, joka tekee KeMuista juttua. Lisäksi hän halusi tehdä meistä juttua, kun me teemme hänestä juttua, kun hän tekee KeMuista juttua. Pääsimme myös miettimään miten ABC:t pääsisivät lähemmäs nuoria sosiaalisen median kautta ja muutenkin. Tarkoitan siis että meidän piti miettiä, että miten myös nuoret viihtyisivät ABC:llä.

_dsc4396.jpg

Toisen viikon olin yksin. Kävin kuvailemassa Jyväskylän ”nähtävyyksiä”, eli Kuokkalan siltaa, satamaa, Kirkkopuistoa ja Harjua. Lisäksi muokkailin niitä. Tuli myös reissattua maakunnassa. Eilen, torstaina kävin Hankasalmen uuden S-marketin avajaisissa. Sieltä päivittelin Instagramiin kolme kuvaa. Lisäksi päivittelin Instagramiin Finnkinon tarjouksesta ja Hankasalmen S-marketin avajaisista ennakkoon.

 

En kadu yhtään, että hain tätä työtä. Tämä täytti odotukseni todella hyvin, ja tämä kaksi viikkoinen jakso oli ihan hauska. Välillä meinasi tulla vähän tekemisen puutetta, mutta muuten oli kyllä tekemistä. Hauskin työ oli mielestäni se video. Sitä tehdessä sai kyllä nauraa.

Jos tätä työtä on ensi vuonna mahdollisuus hakea, niin todellakin suosittelen! 

 

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa