Skip to main content

Nimeni on Anni Virta, ja olen  elokuussa 18 vuotta täyttävä tyttö Jyväskylän laitamilta. Olen toinen tämän kesän  2016 kesäsomettajista.

Opiskelen valokuva- artesaaniksi Jyväskylän ammattiopistolla Kankaan luovalla kampuksella kolmatta vuotta. Olen myös kirjoittaja, mustan kahvin ja Netflixin suurkuluttaja, sekä käyn salilla aina silloin tällöin.

Pokemonien perässä tulee myös kipitettyä paljon, jostain kumman syystä.

Olen innoissani seuraavasta kahdesta viikosta. Vaikka näin kesälomalla aamu seiskan herätykset tuntuvat lähes tappavilta (ja niitä on ollut vasta kaksi) ja tulen kuluttamaan varmasti enemmän huulipunaa kahdessa viikossa kuin koko viime lukukaudella yhteensä,  olen tohkeissani tästä työmahdollisuudesta. Valokuvaajaopiskelijana luonnollisesti hengitän vain kamera kourassa, ja Keskimaan toimintamallit ja mainonta alana, kiinnostavat.

Keskimaan ja Osuuskaupan yksi keskeisimmistä asioista on Vastuullisuus, isolla V:llä. Yli jääneiden leipien ja muiden elintarvikkeiden lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen, lähiruoka sekä ympäristöystävällinen bensa; tärkeitä tekoja jotka edistävät pienin askelin maapallon ja ihmisten hyvinvointia. Harjoittelujaksollani haluaisin tutustua erityisesti juuri Vastuullisuuteen ja siitä vieläkin laajemmin kertomiseen valokuvilla ja tekstillä.

Jos haluat löytää minut muualla somesta, instagramista, tumblrista ja snapchatista minut löytää nimellä @annieliinaa

sekä blogini on osoitteessa: soulofphotograph.blogspot.com

– Anni

Anni Virta

Kirjoittaja Anni Virta

Lisää kirjoittajalta Anni Virta