Skip to main content

Täällä kirjoittelee Pinja Takanen, juuri Keskimaan joukkoja vahvistamaan tullut tyttö. Joukossa mukana olen kuitenkin vain parin viikon ajan, ja erityisesti täällä sosiaalisen median puolella työskennellen. Ikää on se reilu 16-vuotta, ja tehtävänimike on kesäsomettaja. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti kuvailu, joka sopii tähän kesätyöhön kuin nakutettu. Tietysti myös rakas harrastukseni thainyrkkeily, mutta siitä saamani taidot taitavat jäädä tällä kertaa harjoitus salin puoleen.

Se, miksi täällä olen, on halu tutustua Keskimaan eri toimipisteisiin hieman syvempää pinnan alta. Totta kai kesätöitäkin tarvitsee, jos rahaa haluaa edes jostain tienata, mutta juuri tämä kesätyö kiinnosti minua erityisen paljon. Mikä voisikaan olla lähempänä meitä nuoria kuin sosiaalinen media. Olen kovasti sitä mieltä, että tästä kesätyöstä tulee ennemminkin hauska pariviikkoinen, jonka aikana oppii vaikka kuinka ja paljon. Pieni mututuntuma minulla on, että tästä jää hyvä mieli, ja edes hieman täydemmät aivot käteen.

Tämän kesätyön avulla toivon oppivani työelämästä lisää, koska kohta sinne itsekin jo porhalletaan. Vaikka lukio vasta häämöttääkin edessä niin aika kiitää yllättävän nopeasti. Haluan oppia tulemaan paremmin ihmisten kanssa juttuun, elikkä olla sosiaalinen muuallakin kuin mediassa. Vaikka työnimike onkin kesäsomettaja, niin sosiaalisia täällä täytyy olla muutenkin kuin pelkästään sosiaalisen median puolella.

Meidän tehtävämme on tämän parinviikon aikana tutustua Keskimaan eri toimipisteisiin ja päivitellä omistajille tietoa, ja kuvia niistä. Jos Keskimaan asiat kiinnostavat sinua, niin kannattaa olla silmätarkkana sosiaalisen median puolella. Siellä satut varmasti törmäämään minunkin raapustamiin juttuihin ja räpsimiin otoksiin. 

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa