Skip to main content

Olen 16-vuotias tyttö Jyväskylän seuduilta. Tällä hetkellä olen Keskimaan joukoissa töissä kaksi viikkoa. Harrastuksiini kuuluu lentopallo, kuntosalilla käyminen ja lenkkeileminen. Ylläpidän myös blogia, ja tuleehan niitä videoitakin youtuben puolelle tehtyä. Ainiin meinasi unohtua! Harrastan myös valokuvausta aktiivisesti. Valokuvaan eläimiä, luontoa, juhlia, tapahtumia ja ihmisiä ylipäätään. Luonteeltani olen suurimman osan mielestä todella pirteä, iloinen ja sosiaalinen. Välillä kylläkin olen kuullut, että minun puheliaisuuteni on välillä hieman ärsyttävää.

Miksi hain tätä työtä?

Hain kesäsomettajan työtä sen takia, koska olen joka päiväinen sosiaalisen median käyttäjä. Lisäksi olen rohkea tyttö, joka uskaltaa mennä erilaisiin tilanteisiin kameran kanssa, ja ilman. Lisäksi tehtävänimike kuulosti hauskalta, joten päätin yrittää. Laitoin hakemukseen linkit blogiini ja facebook-sivuilleni. Ihan vain varmuuden vuoksi, jos niistä olisikin hyötyä haastatteluissa ja valinnoissa. Ja olihan niistä! Sain tämän työn, ja olen iloinen koska minulla on tulossa elokuussa ulkomaanreissu, joten raha tulee enemmän kuin tarpeeseen. Lisäksi ajattelin, että pääsen vaikuttamaan myös minun ikäisiin, ehkä jopa ystäviini sosiaalisen median kautta. Hakuuni vaikutti myös äitini. Hän tsemppasi minua hakemaan tätä työtä, koska hän tietää että haluan vaikuttaa ihmisiin ja rakastan tutustua uusiin asioihin.

Minkälaisia ennakkotietoja ja –odotuksia minulla oli tästä työstä?

Olen jonkin verran tutustunut etukäteen kyseiseen työhön. Mutta ennakkotietoja ei silti ollut mitenkään hirveästi. Mutta tiesin että nekin puuttuvat tiedot, tulevat täyttymään näiden kahden viikon aikana. Ennakko-odotuksia minulla oli työstä aika paljon.  Odotin eniten sitä, että ensimmäisenä päivänä hyppään bussiin, ja kävelen Sokoksen portaat ylös. Ja myös sitä, kun kirjoittaisin allekirjoitukseni sopimukseen. Lisäksi minua jännitti se, että entä jos joudunkin vain istumaan sisällä, enkä pääse tekemään asioita muiden ihmisten parissa. Tarkoitan siis erilaisten ihmisen kanssa.

Mitä odotan tältä työltä?

Odotan eniten uusia kokemuksia. Lisäksi haluan päästä tutustumaan Keskimaan erilaisiin toimipisteisiin, ja haluan nähdä minkälaista tämä työ on oikeasti. Tiedän, että melkeinpä kuka tahansa osaa käyttää sosiaalista mediaa, mutta tämä työ on erilaista. Odotan yksinkertaisesti sanottuna tältä kesätyöltä paljon.  Lisäksi odotan myös hauskoja työtehtäviä, ja sitä ettei käy aika pitkäksi.

Minkälaisia tehtäviä minulla on?

Tämän kahden viikon aikana minulla on aika paljon tehtäviä. On Keskimaan erilaisissa toimipisteissä käymistä, sosiaalisen median päivittämistä, blogiin kirjoittamista ja paljon muuta. Erilaisissa sosiaalisissa medioissa voit törmätä minun, ja minun työkaverini (toinen kesäsomettaja) ottamiin kuviin, ja kirjoittamiin juttuihin. Lisäksi kirjoitan blogiin tämän tekstin lisäksi myös kesätyön lopussa tekstin tästä kahden viikon työjaksosta.

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa