Skip to main content

“Dream Big, work hard and make it happen”

Moikka!  Täällä kirjoittelee Jaana Ahonen, harjoittelija tyttönen Keskimaan mainososastolta.  Aloitin tammikuun alussa harjoittelun ja olen täällä huhtikuun loppuun. Viime vuosi oli minulle muutoksen vuosi, kun elämäni sai aivan uuden suunnan yhtäkkisesti syksyllä. Välillä muutos on hyvästä ja niin tässäkin tapauksessa..  Kauan vain haaveilin muutoksesta, mutta nyt vihdoin lähdin tavoittelemaan unelmia ja voin sanoa, että kyllä kannatti!

Olin 10-vuoden ajan Manpowerilla Elisan hommissa ja elokuussa 2017 palasin äitiyslomalta takaisin töihin. Muutoksen tuulet olivat pyörineet työpaikalla ja minullekin tuli ilmoitus, että työnkuvani tulisi muuttumaan.. Muutos ei ollut minulle kovin mieluinen, joten tein suuren päätöksen ja irtisanoin itseni. Samana päivänä kun irtisanouduin, löysin netistä ilmoituksen Digitaaliset palvelut ja työkalut koulutusohjelmasta.  Olen aikaisemmin opiskellut media-alaa ja silloin jo tuntui, että tämä on sitä mitä tahdon ”isona” tehdä, mutta uskallus päästää irti vakitöistä kesti hetken. Kun ilmoitus koulutukseen pääsystä tuli, niin se muutti elämäni suunnan kertaheitolla.

Vielä suurempi lottovoitto oli se, että pääsin tänne Keskimaan mainososastolle harjoitteluun.  Nyt jo tämän muutaman viikon aikana olen oppinut älyttömästi ja kokoajan vahvistuu mielikuva siitä, että tämä ala on juuri sitä mitä haluan tehdä työkseni. Jännitys vaihtunut innostukseen, keväästä tulee varmana mielenkiintoinen, opettavainen ja varmasti myös haastava. Mutta olen valmis tähän kaikkeen. Pääsen tutustumaan sosiaalisen median maailmaan, hakukonemarkkinointiin, analytiikkaan, kotisivujen tekoon WordPressillä ja sisällöntuottamiseen tekstin ja valokuvaamisen muodossa.  Huh, miten mahtava lista tuo onkaan! En malta odottaa, kun pääsen kunnolla työntekoon 

Ja jos nyt jotain kerron vielä itsestäni, niin olen 35-vuotias tytöntyllerö ja asunut aina Jyväskylässä. Perheeseeni kuuluu mies, 1,5-vuotias poika ja valkoinen nallekarhu eli Samojedinkoira. Asumme tällä hetkellä Holstissa kerrostalossa, mutta haaveissa olisi omakotitalo lähitulevaisuudessa. Kun tarvitsen hieman pään nollaamista, niin nappaan kameran kainaloon ja lähden samoilemaan metsään. Suomen luonnossa mieli lepää ja se onkin hyvä vastapaino tähän päiväduuniin.  

Oikein hyvää kevään jatkoa kaikille ja sen tiedän, että minun kevät tulee olemaan super mahtava!! 

-Jaana

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa