Skip to main content

Muistan edelleen, kuinka innoissani olin kuultuani, että pääsin harjoitteluun Keskimaan henkilöstöhallintoon. Tämän jälkeen on aika lentänyt siivillä ja nyt nuo odotetut viisi kuukautta ovat ohitse. Toisaalta on mukavaa mennä kohti uusia haasteita, mutta toisaalta on myös haikeaa lähteä jo niin tutuksi tulleesta paikasta.

Koen oppineeni paljon etenkin rekrytoinneista, mutta myös jonkin verran muun henkilöstötyön osa-alueiden toiminnasta. Mielenkiintoni HR:n työtä kohtaan on kasvanut entisestään. Syksyllä koulunpenkille palatessani on motivaationi noussut paljon ja harjoitteluni ansiosta osaan myös varmasti ajatella asioita täysin uudesta näkökulmasta. Myös toimistotyö oli minulle aivan uutta ja oli hienoa olla näkemässä näin suuren organisaation toimintaa. Kiitos tästä antoisasta kokemuksesta ja mahdollisuudesta konttorin väelle, erityisesti HR-tiimille ja Ninalle.

Tässä muutamia mieleenpainuvimpia asioita matkani varrelta:

  • Ensimmäisten päivien jatkuva ihmettely
  • Rekrytointien ajoittainen hektisyys ja erilaisten ihmisten kohtaaminen
  • Sukupolvierojen hämmästely, mutta niistä huolimatta löytynyt yhteinen ymmärrys
  • HR-tiimipalaverit, joissa asiat puhuttiin hyvin suoraan ja selkeästi

Niin ja onhan tässä joku ”pieni” tonnari-projektikin ollut. Sen myötä on varmaan pari harmaata hiusta tullut, mutta paljon olen myös siitä saanut oppia 🙂 Lisäksi olen harjoitteluaikanani tavannut aivan huipputyyppejä, joihin en varmaankaan muuten olisi saanut tutustua.

Jotta ei nyt liian haikeaksi menisi niin sanottakoon vielä, että ei tässä kovin kauaksi olla kuitenkaan lähdössä, sillä kesätyö löytyi Seppälän Prismasta. Monen suusta olen kuullut sanottavan, että kun Keskimaalle tulee, niin sille tielle myös jää. Saa nähdä miten minulle käy!

Aurinkoista kesää ja moikataan kun tavataan!

Roosa

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa