Skip to main content

Muuramen S-market on Keskimaan tuorein Supertiimi. Superammattilaisen tittelin pokkasi puolestaan Jari Nevalainen, joka tekee vuoroja Sokoksella ja Kodin Terrassa.

– Jari tuo työvuoroon aina positiivisen draivin ja silloin on niin työkavereilla kuin asiakkailla mukava olla. Jari on loistava esimerkki siitä, että oikealla asenteella varustettu myyjä pärjää missä vain. Hän on joustava työvuoroissaan ja tulee lähes poikkeuksetta apuun jos tarvitaan. Tekee mielellään iltoja, koska silloin pääsee asiakaspalveluhommiin.

Näin kuuluvat perustelut Jari Nevalaisen valinnalle Superammattilaiseksi.

– Pakko myöntää, totta joka sana. Valintani tuli ihan puskista, mutta olen siitä todella, todella otettu.

Asiakaspalvelutaitonsa Jari kertoo saaneensa kauppiassuvultaan verenperintönä.

– Se on lahja, joka on geeneissä. Asiakaskin varmasti huomaa, että nautin ihan tavattomasti siitä, mitä teen.

Keskimaan Superammattilainen Jari Nevalainen

Hyvä tsemppi päällä

Muuramen S-marketin työryhmä on pitänyt lippua korkealla Supertiimiläisyyden arvoisesti.

– Loistavaa työtä erittäin haastavassa kilpailutilanteessa: myynti edellisvuoden tasolla ja tulos kehittynyt kiitettävästi. Hyvä tsemppi päällä, perusteluissa todetaan.

– Meille tuli viime vuonna kaksi erittäin varteenotettavaa uutta kilpailijaa, mutta olemme silti tehneet hyviä myyntilukuja. Onnistumisia on tasaisesti kaikilla osa-alueilla, ja asiakkaat on pidetty tyytyväisinä päivästä toiseen. Tiimi on toiminut todella ansiokkaasti, marketpäällikkö Jukka Rasi kehuu joukkoaan.

Parhaimmat palkitaan kolme kertaa vuodessa

Supertiimi ja Superammattilainen valitaan Keskimaassa kolme kertaa vuoden aikana.

Supertiimi -palkinnon voitto edellyttää Meidän Keskimaa –kehittämishankkeen erinomaista toteutusta ja/tai muutoin poikkeuksellisen mallikasta suoritusta. Palkintona on maineen ja kunnian lisäksi komea kiertopalkinto, kunniakirja sekä virkistysrahaa 100 euroa / henkilö.

Superammattilaiseksi voivat nousta asiakaspalvelun kovimmat ammattilaiset: loistavaa työtä antaumuksella ja innostuksella tekevät keskimaalaiset, jotka ovat kovan luokan tiimipelaajia ja hallitsevat sujuvasti kaikki asiakaspalvelun ja -kohtaamisten kiemurat. Superammattilainen palkitaan kunniakirjalla sekä 200 euron lahjakortilla.

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie