Skip to main content

Kesäloma alkaa monella olla ohi, koulut sekä työt alkamassa tai jo alkaneet. Minulla alkoi myös uudet haasteet, pääsin työharjoittelijaksi tutustumaan Osuuskaupan markkinointiin ja erityisesti digimarkkinointiin. Olen Tiina, 27- vuotias tradenomiopiskelija, liiketoiminnan opinnot aloitin syksyllä 2013. Opinnoissani olen suuntautunut pääosin digitaaliseen liiketoimintaan, sosiaalisen median hyödyntämiseen yrityksen päivittäisessä toiminnassa sekä opiskellut verkkosivujen luomista, verkkokaupan ylläpitoa ja kuvien käsittelyä. Opintojen ohessa olen työskennellyt ABC Vaajakoskella jossa olen työurani aloittanut 2007. Vaajakoskella olen toiminut liikennemyymälätyöntekijänä ja pääosin keittiön puolella. 

Vaikka kesä oli säiden puolesta epävakaa, oli kesä mukava. Töissä teimme kesälomalaisten reissujen pysähdyksistä sujuvia ja matkalaisille eväitä sekä pieneen että suurempaan nälkään. Omalla lomallani sain nauttia Pärnun hiekkarannasta, auringosta, muutamista festareista, tuoreista suomalaisista marjoista ja kasviksista, mökkeilystä sekä ystävien ja perheen seurasta.

Ensimmäiset työpäivät ovat tuntuneet mahtavilta, pääsen mukaan tekemään hienoja juttuja! Päivä alkoi tutustumalla toimistoon ja työntekijöihin, sain oman työpisteen sekä uudet työvälineet, tutustuin sosiaalisen median kanaviin, järjestelmiin ja työtehtäviin. Jännitys on vaihtunut innostukseen, syksystä tulee haastava, opettava ja innostava. Eniten odotan tutustumista digimarkkinointiin käytännössä, sosiaalisen median käyttämistä sekä keskustelua sen eri kanavissa, uuden oppimista ja haasteista selviämistä. 

Viikonloppuna juhlitaan Kemut -festareilla josta itse odotan eniten perjantain Sunset Parkkia. Viikonlopuksi onkin luvattu aurinkoista keliä ja mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia siitä kuunnellen musiikkia, tanssien ja nauttia mahtavasta ilmapiiristä.

 

 

Tiina Leppämäki

Kirjoittaja Tiina Leppämäki

Lisää kirjoittajalta Tiina Leppämäki