Skip to main content

Osuuskauppa Keskimaa palkitsee vuodessa kolme ansioitunutta työryhmää Meidän Keskimaa -hengessä.

Keskimaan vuosi jakautuu kolmeen strategiajaksoon: tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja syys-joulukuu. Kullakin jaksolla toimipaikat keskittyvät kehittämään toimintaansa omien hankkeidensa muodossa. Meidän Keskimaa -hankkeissaan erinomaisesti onnistuneet ja muilla tuloskortin mittareilla mallikkaasti pärjäävät toimipaikat voivat voittaa jaksokohtaisen Meidän Keskimaa Supertiimi –työryhmäpalkinnon. Valinnat tekee konsernijohtoryhmä keskijohdon / toimiala­johtoryhmien esityksistä.

Meidän Keskimaa Supertiimi: Sale Kortepohja

Vuoden ensimmäisellä jaksolla tiukan työryhmäkisan voitti Sale Kortepohjan tiimi, jonka kehittämishankkeena oli parantaa saldojen oikeellisuutta. Saldojen oikeellisuus vaikuttaa suoraan tilausten osuvuuteen, eli parantaa hävikkiä ja saatavuutta. Se vaikuttaa näin sekä asiakaskokemukseen että tulokseen. Kortepohja oli myymälätäydentämisen seurantamittareilla valtakunnan paras pienmyymälä. Myös Kortepohjan muut tuloskortin tunnusluvut ovat ketjun kärkitasoa. Näillä saavutuksilla irtosi Keskimaan ensimmäinen osuuskauppatasoinen työryhmäpalkinto, ja kortepohjalaiset voivatkin kutsua itseään ensimmäiseksi Meidän Keskimaa Supertiimiksi – paljon onnea! Heidät palkittiin komealla kiertopalkinnolla, kunniakirjalla ja lisäpanostuksella virkistyskassaan (100e per henkilö). Palkinnon Kortepohjan ammattilaisille luovuttivat toimitusjohtaja Antti Määttä ja toimialajohtaja Reima Loukkola.

Meidän Keskimaa Superammattilainen!

Työryhmä- ja esimiespalkitsemisen uudistamisen yhteydessä haluttiin nostaa esiin myös yksittäiset loistavaa työtä tekevät keskimaalaiset, varsinaiset arjen sankarit ja asiakaspalvelun ammattilaiset. Uutena palkintona jaetaan kausittain, kolme kertaa vuodessa, Meidän Keskimaa Superammattilainen –palkinto yhdelle Keskimaan työntekijälle. Palkinnon voi voittaa erinomaista asiakaspalvelua tarjoava ja poikkeuksellisen hyvin asiakaskohtaamisissa onnistuva, tiimityötä tekevä palvelun ammattilainen, joka tekee työtään antaumuksella ja innostuksella. Kunkin kauden valinnan tekee konsernijohtoryhmä toimialojen esityksistä.

Ensimmäinen Meidän Keskimaa Superammattilainen: Tiina Koskinen ABC Keljonkankaalta!

Tiina Koskinen

Kaikkein aikojen ensimmäiseksi Meidän Keskimaa Superammattilaiseksi valittiin yksimielisesti palveluvastaava Tiina Koskinen ABC Keljonkankaalta. Tiina on todellinen asiakaspalvelun mestari, jota asiakkaat rakastavat – hän on yksilönä kiitetty, haluttu ja odotettu. Hän saa poikkeuksellisen paljon positiivista, henkilökohtaista asiakaspalautetta. Tiinaa kysellään heti, jos hän on pidempään poissa. Loistavan asiakaspalveluasenteensa ja –osaamisensa lisäksi Tiina on myös aito monitoimipaikkatyöskentelijä, joka pystyy ja haluaa työskennellä muuallakin kuin Keljonkankaalla. Saavutuksestaan Tiina palkittiin 200 euron lahjakortilla ja kunniakirjalla. Palkinnon luovuttivat toimitusjohtaja Antti Määttä ja toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Lämpimät onnittelut Sale Kortepohja ja Tiina Koskinen!

Kaisamaria

Kirjoittaja Kaisamaria

Lisää kirjoittajalta Kaisamaria