Skip to main content

Moneen muotoutuvan VENNin avaus lupaa ravintolalle menestyksekästä tulevaisuutta.
– Kaksi kolmasosaa asiakkaista on ihan uusia kasvoja, joita emme ole ennen nähneet Coffee Housessa tai Revolutionissa, kuvailee ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.

“Tulen muistamaan tämän illan aina. Palvelu, ruoka ja juoma on ollut erinomaista. Suosittelen kaikille.” – serviettiin kirjoitettu palaute avausiltana

“Todella mainio paikka ottaa rennosti. Kahvi erittäin laadukasta. Henkilökunta todella mukavaa, ammattitaitoista. Hyvä fiilis kun sisään astuu.” – asiakkaan arvostelu Facebookissa

img_5111.jpg
12 työntekijää yhdistää asiakkaan rentouttamiseen ja iloiseen yllättämiseen tähtäävä palveluasenne. Henkilökunta käy esimerkiksi kaatamassa paahtimo Papun todella hyvää kahvia santsikupilliset suoraan pöytiin.
– Erittäin hyvä fiilis. Tässä on kaikkea. Meille voi tulla yksin, kaksin tai porukalla, joku voi kahvitella, toinen syödä ja kolmas ottaa lasillisen kuohuvaa, Karoliina Pitkänen ja Krista Palsanmäki houkuttelevat.

img_5079-2.jpg
VENNissä ei pönötetä. Täällä saa viettää aikaa töitä tehden, opiskellen tai ystävien kanssa jutustellen – aamukahdeksasta jopa seuraavaan aamun pikkutunneille saakka. Kello 21 jälkeen ikäraja on 18, mutta aikuisten seurassa alaikäiset pääsevät toki syömään.

img_5094.jpg
VENNin motto on, että elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, kahvi, viini ja ruoka. Ohjelmaakin on tarjolla, mutta aina niin, että seurustelu ja rentoutuminen on pääosassa.
 

img_5089.jpg
Lupa herkutella. Talo tarjoaa myös oman mielesi mukaan tuunattuja popcorneja.

img_5132.jpg
Ruoka on laadukasta, maukasta, simppeliä ja helposti jaettavaa.

img_5148.jpg
Viihtymistä ja oleskelua on painotettu myös terassilla ja sen pehmeällä nurmikolla. Baaritiskinä toimii hauska auto, jossa on tilaa liikkua ja toiminnot sijoitettu niin, että “siinä on törkeän hyvä tehdä töitä”.

 

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie