Skip to main content

Työaikaa on jäljellä enää 10 minuuttia, ja on aika käydä läpi viimeistä kahta viikkoa mainostoimistolla.

Työ ja minä itse yllättivät minut. Ennen tätä en ollut koskaan erityisemmin ajatellut että voisin tykätä työskennellä mainostoimistolla tai tehdä reportterin töitä, mutta juuri äsken puhuttiin että minua saattaa nähdä täällä kirjoittelemassa taas seuraavana syksynä, työharjoittelun muodossa. Sen näkee myöhemmin.

Työ on ollut monipuolista, työkaverit ovat olleet mahtavia ja olen saanut toteuttaa itseäni juuri sellaisin tavoin kuin haluan. En ole myöskään ikinä ajatellut juovani energiajuomia mutta näköjään sekin sujuu kun kahvi ei ole tarpeeksi voimakasta pitämään pientä ihmistä hereillä. En aio jatkaa tätä tuhon tietä.

Myös jalkatreeniä tässä sivussa on tullut tehtyä. Joka päivä neljä kerrosta portaita sen viisi kertaa ylös ja alas, sekä aamuisin pokemonien perässä on tullut käveltyä muutama kilometri ylimääräistä. Työ on myös siis ruumiillista.

Parhaiten jaksolta on jäänyt mieleen katastrofaalinen pyöräretkemme viime tiistaina Jyväskylän satamaan. Saimme sokos hotellilta lainaan vankkarakenteiset maastopyörät joissa oli jarrut vain sarvissa ja sarvet liian kaukana satulasta. Go prosta loppui akku melkein saman tien, ja satamassa oli niin kuuma ettei lämpöhalvaus ollut kovinkaan kaukana. Omiin kuviini olen kuitenkin ihan tyytyväinen.

 

Mitä tähän muuta sanoa? On ollut mahtavat kaksi viikkoa, ja toivon että pääsen tänne vielä työharjoitteluun.

 

Minua voi edelleen seurailla instagramissa, tumblrissa ja snapchatissa nimellä @annieliinaa.

Anni Virta

Kirjoittaja Anni Virta

Lisää kirjoittajalta Anni Virta