Satu Ylitalo

Käyttäjän Satu Ylitalo kuva
Satu Ylitalo
Bio: 
Kirjoittaja on Sokos Jyväskylän kauneuden myyntipäällikkö.

Julkaisut

Varma kevään merkki on Kutsu Kauneuteen -tapahtuma viikolla 10. Tämä viikko on pyhitetty naisille, kauneudelle, hemmottelulle, hyvinvoinnille ja ilolle! Täällä Sokoksen kauneudessa olemme alkaneet valmistautua viikkoon jo viime syksynä. Meillä on kaikkien Sokosten kanssa yhteinen Kutsu Kauneuteen -palaveripäivä, jossa lyömme viisaat päämme yhteen ja mietimme seuraavan tapahtuman kujeet. Tämä starttaa suunnittelun ja tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa kokoamme Suomen suurimman kauneustapahtuman.

Kevään päämerkit ovat:

Meillä oli Sokos Jyväskylän Facebook-kisa, jossa kyselimme teiltä toiveita blogipostauksiin. Useampi toivoi neuvoja nopeaan, kestävään huulimeikkiin. Teimme tyttöjen kanssa videon nopeasta ja kuitenkin kestävästä huulimeikistä, joka sopii loistavasti arkikäyttöön. Ja meikin tekemiseen menee oikeasti vain pari minuuttia.

Viikolla 6 meillä Sokoksella vietetään teemaviikkoa, jossa keskitytään sekä sisäiseen- että ulkoiseen kauneuteen. Luvassa on paljon huippuetuja, esittelyitä, terveydentilanmittauksia sekä maistatuksia.

Ihan ensimmäisenä iso kiitos kaikille aloituspostauksen lukijoille ja fb-kisaan osallistuneille. Ehdotuksia uusien postausten aiheista tuli runsaasti ja lukioitakin on ollut kivasti. Olen saanut myös paljon palautetta ekasta kirjoituksesta ja se on kannustanut jatkamaan samalla linjalla. Joten nyt härkää sarvista ja alan vastata huutooni! Paljon toivottiin tietoa uutuuksista. Tässä sitä nyt tullee oikein urakalla :).

Tyttäreni täytti kymmenen heti tammikuun alussa ja juhlistimme päivää käymällä kampaajalla Sokoksen viidennen kerroksen HyväOlo – keskuksessa. Olin varannut meille ajan niin, että Kertun aika oli Junille ja minun Astalle samanaikaisesti. Asta on toiminut luottokampaajanani jo tovin aikaa ja luotan hiusasiani täysin hänen käsiinsä. Tällä kertaa oli haussa kuivat latvat pois ja ”tummempi viileä” sävy, ennen kesän vaaleaa. Kerttu on käynyt kampaajalla ainoastaan kerran aikaisemmin, koska minä olen leikannut hänen hiuksensa aina. Samoin leikkaan mieheni hiukset ja trimmaan koirankin.