Yhdessä parempaa - Prisma Palokan asiakaskysely

Palokan Prisman historian suurin uudistus alkaa

Palokan Prismassa aloitetaan mittava uudistus syksyllä 2020. Myymälän ilme muutetaan uuden Prisma-konseptin mukaiseksi, valikoimat laajentuvat ja myymälään saadaan uusia palveluja. Myös asiakkaat pääsevät vaikuttamaan uudistuviin valikoimiin. Tavoitteenamme on tehdä yhdessä parempi Prisma!

Kysymmekin nyt juuri sinulta, mikä tekisi uudistuvasta Palokan Prismasta juuri sinulle mieluisan? Vai onko kenties jotain, mitä et missään tapauksessa haluaisi muutettavan?

Keräämme ajatuksia ja ideoita oheisella lomakkeella 9.8.2020 asti. Kaikki vastaukset käsitellään ja vastauksien joukosta nousseita ideoita nostetaan esiin myymälässä uudistuksen aikana ja sen jälkeen. Nyt sinulla on siis oiva mahdollisuus vaikuttaa  oman kauppasi uudistumiseen.

Kaikkien lomakkeen lähettäneiden ja  yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 3 kpl 500€ lahjakorttia Prismaan.

Osallistu

Ideoiden keräysaika on päättynyt. Kiitos kaikille hyvistä ideoista!

Arvonnan säännöt

Lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Osuuskauppa Keskimaa, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä.

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.7.-9.8.2020 välisenä aikana.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuu täyttämällä Prisma Palokan remonttia koskevan asiakastoivekyselylomakkeen tällä sivulla ja jättämällä nimensä ja puhelinnumeronsa.
Arvontaan eivät voi osallistua Osuuskauppa Keskimaalla työskentelevät henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Voittajan on lunastettava voittonsa kahden viikon sisällä ilmoituksesta. Voitto lunastetaan Palokan Prismasta, voittoa ei postiteta. Jos voittoa ei lunasteta tai voittajaa tavoiteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen kahden viikon kuluttua alkuperäisestä arvonnasta.

Arvonta suoritetaan 17.8.2020 Osuuskauppa Keskimaan konttorilla. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

5. Arvontapalkinto
3kpl 500 euron S-ryhmän lahjakorttia.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Osuuskauppa Keskimaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
Osuuskauppa Keskimaa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa Osuuskauppa Keskimaan omissa medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Arvontaan osallistuttaessa annetut tiedot tallennetaan arvonnan suorittamista varten erilliseen rekisteriin Osuuskauppa Keskimaan arvontoihin liittyvän tietosuojaselosteen mukaisesti. Lisää tietosuojasta Osuuskauppa Keskimaassa https://www.s-kanava.fi/web/keskimaa/tietosuoja.