Keljon Prisman historian suurin uudistus alkaa

Keljon Prismassa aloitetaan mittava uudistus tammikuussa 2020. Kyseessä on laajin koskaan tehty uudistus Keljon Prisman historian aikana. Myymälän ilme muutetaan uuden Prisma-konseptin mukaiseksi, valikoimat laajentuvat ja myymälään saadaan uusia palveluja, kuten Fazerin leipomo ja kukkiensidontapalvelu. Myös asiakkaat pääsevät vaikuttamaan uudistuviin valikoimiin. Tavoitteenamme on tehdä yhdessä parempi Prisma!

Kysymmekin nyt juuri sinulta, mikä tekisi uudistuvasta Keljon Prismasta juuri sinulle mieluisan? Vai onko kenties jotain, mitä et missään tapauksessa haluaisi muutettavan?

Keräämme ajatuksia ja ideoita oheisella lomakkeella 1.12.2019 asti. Kaikki vastaukset käsitellään ja vastauksien joukosta nousseita ideoita nostetaan esiin myymälässä uudistuksen aikana ja sen jälkeen. Nyt sinulla on siis oiva mahdollisuus vaikuttaa  oman kauppasi uudistumiseen.

Kaikkien lomakkeen lähettäneiden ja  yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 3 kpl 500€ lahjakorttia Prismaan, arvonnan säännöt löydät täältä.

Osallistu

Kysely päättynyt.

Saimme yhteensä 1476 ajatusta, kiitos kaikille oman ideansa lähettäneille!